Vaterpolisti Naisa treningom na otvorenom bazenu počeli pripreme

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Prozivkom i treningom na otvorenom bazenu "Čair" vaterpolisti Naisa iz Niša počeli su pripreme za novu sezonu koja bi trebalo da startuje krajem septembra. Novi šef stručnog štaba Miloš Saković upoznao se sa timom koji uglavnom čine igrači iz prošle sezone, ali su se priključila i dva pojačanja.

Nakon upoznavanja novog trenera sa igračima, vaterpolisti Naisa počeli su pripreme za novu sezonu. Predsednik kluba Goran Živić kaže da nema velikih promena u ekipi.

Nema velikih novina, velika većina igrača je iz prošle sezone. Otišla su nam dvojica dosad, a vratio nam se Marko Volović. Imamo novog centra. Luka Stamatov, stiže iz Beograda. Prelazni rok još traje, nije nemoguće da bude još neko pojačanje - kaže Živić.

Zbog zatvaranja zatvorenog bazena zbog radova vaterpolisti Naisa prve treninge radiće na otvorenom i to samo u jutarnjem terminu.

Nažalost, imamo samo jedan termin i to prepodne, ali šta da se radi. Jutros je bila tradicionalna prozivka, novi trener i igrači su se tek upoznali. Teško je vreme za planove priprema, videćemo kako bude zbog epidemiološke situacije - dodaje Živić.

Očekuje se da nova sezona počne krajem septembra.

 
Izvor: Južne vesti

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

© 2021 Tv Info Bosilegrad. Sva prava zadržana.Kreirao : Kreativni Dizajnerski Studio - Vranje