Opstina Surdulica podelila karte za fudbalsku utakmicu herojima bobre portiv korone

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Opština Surdulica podelila je karte za predstojeću fudbalsku utakmicu četvrt finala Kupa Srbije surduličkog Radnika i beogradskog Partizana svima onima koji su u Surdulici podneli najveći teret u borbi protiv pandemije korona virusa.

U skladu sa odlukom kriznog štaba Republike Srbije, a poštujući sve propisane mere, utakmicu će  pratiti medicinski radnici, doktori, apotekari, policijaci, predstavnici komunalnih službi, volonteri.

“Hvala svima koji se nisu štedeli dok su pružali pomoć drugima. Hvala lekarima, medicinskom osoblju, svim zaposlenima u zdravstvu, hvala volonterima, hrabrim policajcima i spremnim vojnicima. Veliko hvala što ste bili odgovorni, organizovani i odlučni da zajedno pobedimo pandemiju.

Hvala što ste bili hrabri i saosećajni. Hvala što ste pokazali da kada je najteže mi možemo biti najbolji. Hvala vam što smo zaštitili naše roditelje, a deci pokazali kako se voli i brani svoja zemlja i svoj grad.

Svojom odgovornošću pomogli ste da na kraju svi možemo da se osećamo kao pobednici. Ponosan sam na našu Surdulicu i naše ljude. Sada sam siguran da svaku bitku možemo da dobijemo. Siguran sam da možemo da izgradimo bolju i stabilniju budućnost” – izjavio je Novica Tončev, predsednik Skupštine opštine Surdulica.

Utakmica četvrt finala Kupa Srbije superligaša Radnika i Partizana igraće se u sredu 3.juna na Radnikovom stadionu u Surdulici sa početkom u 17.30 časova.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

© 2021 Tv Info Bosilegrad. Sva prava zadržana.Kreirao : Kreativni Dizajnerski Studio - Vranje