Bosilegradski stonoteniseri se okitili medaljama na stonoteniskom turniru “Bojnik Open”

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 


Članovi Stonoteniskog kluba “Mladost” Bosilegrad, Nikola Zaharijev i Miljan Ilijev osvojili su srebro i bronzu na stonoteniskom turniru „Bojnik open“,  koji se održao u subotu 7.septembra Bojniku.  Ovo je bio i prvi zvaničan nastup bosilegradskih stonotenisera u ovoj takmičarskoj sezoni.

Po rečima trenera kluba, Nkole Taleskog mlade nade STK “Mladost” su dale sve od sebe kako bi se pokazali u što boljem svetlu. Nikola Zaharijev je pokazao odličnu igru koji se domogao srebrne medalje u kategoriji kadeta izgubivši u finalu od vršnjaka iz STK „Dubočica“(Leskovac). Povreda ga nije omela da sezonu počne odličjem. U kategoriji mladjih kadeta Miljan Ilijev je izgubio u polufinalu od vršnjaka iz STK “Napad” (Kruševac),te se kao treći okitio bronzanom medaljom.

 “Kao trener hoću da izrazim veliko zadovoljstvo nastupima svojih pulena jer tek sad vidimo koliko nam je bio značajan stonoteniski kamp i pripreme na Vlasini. Za oko dve nedelje očekuje nas početak ligaškog dela u Kvalitetnoj ligi A-Stonoteniskog Saveza Centralne Srbije kao I bodovni turniri za državne i regionalne rang liste.  Veliku zahvalnost dugujemo Opštini Bosilegrad i njenom rukovodstvu na čelu sa predsednikom Vladimirom Zaharijevim,  koji finansiraju i potpomažu klub u potpunosti”, ističe Taleski.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

© 2020 Tv Info Bosilegrad. Sva prava zadržana.Kreirao : Kreativni Dizajnerski Studio - Vranje