Tončev: Zlonamerne tvrdnje o blokadi puta mi u SNS i Vučiću vidimo partnere

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Surdulica je jedina opština gde socijalisti samostalno, već 12 godina, uspešno vode opštinu.

Sa predsednikom Vučićem i SNS-om smo uvek imali dobru saradnju na državnom nivou i prvi smo osudili haos, nasilno ponašanje demonstranata i upad u Narodnu skupštinu.

Nažalost, na lokalnom nivou u vreme predizborne kampanje nismo imali korektnu političku borbu.

Lokalni naprednjaci predvođeni Draganom Stevanovićem Bosketom pretili su i zastrašivali građane isključivanjem struje, hapšenjima naših aktivista, ucenama, otpuštanjima.

Za vreme trajanja završnih ispita otpušten je i direktor škole, a mnogi drugi rukovodioci dobili su najave i rešenja o otkazima budući da su članovi ili simpatizeri SPS-a.

Pred samu konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Surdulica bilo je skandaloznih pokušaja da se novcem pridobiju odbornici SPS-a.

SPS je uvek vodio brigu o svakom o čoveku i pitanja jednakosti i slobode su osnovni postulati našeg delovanja.

Važno nam je da zaštitimo svakog pojedinca i stvorimo prilike u kojima će političko opredeljenje biti stvar izbora, a ne moranja.

Mi u SNS-u i predsedniku Vučiću vidimo partnere sa kojma ćemo nastaviti da radimo u interesu naše zemlje i naših građana.

Žao mi je što pojedinci iz njihovih redova ruše ugled i kredibilitet najveće stranke u zemlji demonstrirajući moć i bahatost, a izazivajući kod nas krajnje ljudske reakcije u potrebi da odbranimo svoje ljude i institucije, navodi se u sapštenju potpredsednika SPS-a i predsednika OO SPS Surdulica Novice Tončeva.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

© 2020 Tv Info Bosilegrad. Sva prava zadržana.Kreirao : Kreativni Dizajnerski Studio - Vranje