Socijalisti formirali opštinsku vlast u Surdulici

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Surdulice danas su verifikovani mandati 35 odbornika, a za predsednika opštinskog parlamenta izabran je Zoran Mitić.

Dr Aleksandra Popović je reizabrana za predsednicu opštine.

Funkciju zamenika predsednika opštine Surdulica obavljaće Miloš Radoičić, a funkciju zamenika predsednika Skupštine opštine Surdulica dr Dragan Kitanović.

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Surdulica izabrano je i novo Opštinsko veće.

Sve funkcije su pripale Socijalističkoj partiji Srbije koja je na nedavnim izborima osvojila 18 odborničkih mesta.

Odbornici SPS Surdulice su simbolično prepešačili put od 3 km do Zadružnog doma u selu Alakince gde je održana konstitutivna sednica.

„SPS Surdulica će nataviti da govori svojim delima, realizovanim projektima i da kontinuiranim stvaranjem prilika za lepši i bolji život svih građana Surdulice, opravda poverenje koje nam je ukazano na lokalnim izborima.

Sa dokazanim i kvalitetnim, ali i sa novim mladim i ambicioznim ljudima i jasnim razvojnim programom, spremni smo da damo svoj maksiumum i iskoristimo sve potencijale koje imamo.

Nastavićemo da gradimo našu Surdulicu po meri svih njenih građana. Nastavićemo da radimo i da stvaramo uslove za rast i razvoj naše opštine.

Naš zadatak je da omogućimo svakom pojedincu da živi bolje, da radi više i da se pita” – Novica Tončev, lider surduličkih socijalista, potpredsednik SPS-a i narodni poslanik

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

© 2020 Tv Info Bosilegrad. Sva prava zadržana.Kreirao : Kreativni Dizajnerski Studio - Vranje