GRADINA: Zaplenjen zlatni nakit vredan skoro milion dinara

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 


Preko 30 narukvica, ogrlica, minđuša i prstenja, ukupne težine nešto više od 350 grama, čija je procenjena vrednost preko 800.000 dinara, zaplenili su carinici na Graničnom prelazu Gradina.

Zlatni nakit pronađen je kod petoro putnika koji su iz Bugarske putovali ka Francuskoj, a pokušali su da ga prokrijumčare tako što je jedna od putnica sakrila nakit u neseseru i torbici.

Kada su carinici deo zlata pronašli kod putnice, detaljnom kontrolom ostatak je pronađen u kutiji i torbici sa zlatom, iza i ispod vozačevog sedišta.

Vrednost preko 30 narukvica, ogrlica minđuša i prstenja, ukupne težine nešto više od 350 grama, procenjena je na preko 800.000 dinara - kažu u Upravi carina.

U drugom odvojenom slučaju, 40 ženskih i muških parfema poznatih robnih marki pronađeno je sanduku za alat kamiona, koji je iz Turske prevozio tekstilnu robu za uvoznika u Beogradu.

Osim zbog krijumčarenja, kako kažu u Upravi carina, vozač će odgovarati i zbog povrede prava intelektualne svojine jer se pretpostavlja da je reč o kvalitetnim, ali ipak kopijama parfema.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

© 2020 Tv Info Bosilegrad. Sva prava zadržana.Kreirao : Kreativni Dizajnerski Studio - Vranje