Na graničnim prelazima ka Bugarskoj zaplenjeni pištolji i parfemi

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 


Dva pištolja i preko 130 parfema zaplenjena su na graničnim prelazima Gradina i Strazimirovci, saopštavaju iz Uprave carina, u 3 odvojena slučaja.

Pištolj marke "glok“, sa 5 metaka kalibra 9 mm otkriven je na Gradini kada je na ulazu u zemlju za detaljan pregled izvojen "audi A8“ bugarske registracije, kojim je putovalo petoro Bugara.

Prilikom kontrole je na podu ispred suvozačkog sedišta pronađena torbica sa oružjem, za koje se kao vlasnik prijavio 29-godišnji vozač automobila - kažu u Upravi carina.

Drugi pištolj zaplenjen je na Strezimirovcima prilikom ulazne kontrole kada je kod 41-goodišnjeg muškarca pronađen neprijavljeni gasni pištolj "zoraki" sa okvirom u kome je bilo 8 metaka.

U trećem slučaju, u autobusu novopazarskog prevoznika koji saobraća na liniji Istanbul-Novi Pazar, na Gradini je zaplenjeno preko 130 parfema poznatih robnih marki. Paketi sa sakrivenim parfemima otkriveni su u 2 fabričke šupljine iznad ležaja za vozače u autobusu - kažu u Upravi.

Kakoi objašnjavaju u Upravi obojica vozača iz Novog Pazara, stari 62 i 56 godina suočiće se sa krivičnom odgovornošću zbog krijumčarenja.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

© 2020 Tv Info Bosilegrad. Sva prava zadržana.Kreirao : Kreativni Dizajnerski Studio - Vranje