Odštampajte ovu stranicu

O nama

Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

 O NAMA

 

TV INFO BOSILEGRAD je informativni, multimedijalni internet portal upisan u Registru za medije Agencije za privredne registre.

Pokrenut je sa ciljem da, koliko je to moguće, bude ogledalo ukupnih društvenih zbivanja na prostorima na kojima žive pripadnici bugarske nacionalne zajednice. U tom smislu sa čitaocima komuniciramo na srpskom i bugarskom jeziku.

S obzirom da informativnim sadržajima pokrivamo jedno zanimljivo višenacionano područje Srbije, predmet naših sadržaja takođe su život i rad pripadnika makedonske, albanske i romske nacionalne zajednice.

Osnovna karakteristika našeg rada biće promociji javnog interesa i vladavine prava, zasnovanim na standardima profesionalnog, objektivnog, brzog i tačnog informisanja.

Polazeći od osnovnog načela da pomognemo građanima u donošenju odluka koje su u funkciji boljeg kvaliteta života, naš tim se u tom smislu rukovodi ustavnim principom o pravu građana na transparentan rad državnih organa.

Mi u redakciji svakodnevno istrajavamo na ovim zadacima samo u meri u kojoj ste vi, dragi naši čitaoci, zajedno sa nama na ovom portalu.

 

 

Pročitano 1431 puta