O nama

Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

 O NAMA

 

TV INFO BOSILEGRAD je informativni, multimedijalni internet portal upisan u Registru za medije Agencije za privredne registre.

Pokrenut je sa ciljem da, koliko je to moguće, bude ogledalo ukupnih društvenih zbivanja na prostorima na kojima žive pripadnici bugarske nacionalne zajednice. U tom smislu sa čitaocima komuniciramo na srpskom i bugarskom jeziku.

S obzirom da informativnim sadržajima pokrivamo jedno zanimljivo višenacionano područje Srbije, predmet naših sadržaja takođe su život i rad pripadnika makedonske, albanske i romske nacionalne zajednice.

Osnovna karakteristika našeg rada biće promociji javnog interesa i vladavine prava, zasnovanim na standardima profesionalnog, objektivnog, brzog i tačnog informisanja.

Polazeći od osnovnog načela da pomognemo građanima u donošenju odluka koje su u funkciji boljeg kvaliteta života, naš tim se u tom smislu rukovodi ustavnim principom o pravu građana na transparentan rad državnih organa.

Mi u redakciji svakodnevno istrajavamo na ovim zadacima samo u meri u kojoj ste vi, dragi naši čitaoci, zajedno sa nama na ovom portalu.

 

 

Pročitano 1870 puta

Vremenska prognoza

current
feels like
min
max
pressure
humidity
visibility
wind

PRIJATELJI SAJTA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRIJATELJI PORTALA

 

Pirot

PRATITE NAS

KURSNA LISTA