O nama

Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

 O NAMA

 

TV INFO BOSILEGRAD je informativni, multimedijalni internet portal upisan u Registru za medije Agencije za privredne registre.

Pokrenut je sa ciljem da, koliko je to moguće, bude ogledalo ukupnih društvenih zbivanja na prostorima na kojima žive pripadnici bugarske nacionalne zajednice. U tom smislu sa čitaocima komuniciramo na srpskom i bugarskom jeziku.

S obzirom da informativnim sadržajima pokrivamo jedno zanimljivo višenacionano područje Srbije, predmet naših sadržaja takođe su život i rad pripadnika makedonske, albanske i romske nacionalne zajednice.

Osnovna karakteristika našeg rada biće promociji javnog interesa i vladavine prava, zasnovanim na standardima profesionalnog, objektivnog, brzog i tačnog informisanja.

Polazeći od osnovnog načela da pomognemo građanima u donošenju odluka koje su u funkciji boljeg kvaliteta života, naš tim se u tom smislu rukovodi ustavnim principom o pravu građana na transparentan rad državnih organa.

Mi u redakciji svakodnevno istrajavamo na ovim zadacima samo u meri u kojoj ste vi, dragi naši čitaoci, zajedno sa nama na ovom portalu.

 

 

Pročitano 843 puta

MALI OGLASI

MALI OGLASI

VREMENSKA PROGNOZA

KURSNA LISTA

Newsletter

Пријавите се преко наше бесплатне услуге претплате на е-пошту да бисте примали обавештења када су нове информације доступне.

© 2020 Tv Info Bosilegrad. Sva prava zadržana.Kreirao : Kreativni Dizajnerski Studio - Vranje