O nama

Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

 O NAMA

 

TV INFO BOSILEGRAD je informativni, multimedijalni internet portal upisan u Registru za medije Agencije za privredne registre.

Pokrenut je sa ciljem da, koliko je to moguće, bude ogledalo ukupnih društvenih zbivanja na prostorima na kojima žive pripadnici bugarske nacionalne zajednice. U tom smislu sa čitaocima komuniciramo na srpskom i bugarskom jeziku.

S obzirom da informativnim sadržajima pokrivamo jedno zanimljivo višenacionano područje Srbije, predmet naših sadržaja takođe su život i rad pripadnika makedonske, albanske i romske nacionalne zajednice.

Osnovna karakteristika našeg rada biće promociji javnog interesa i vladavine prava, zasnovanim na standardima profesionalnog, objektivnog, brzog i tačnog informisanja.

Polazeći od osnovnog načela da pomognemo građanima u donošenju odluka koje su u funkciji boljeg kvaliteta života, naš tim se u tom smislu rukovodi ustavnim principom o pravu građana na transparentan rad državnih organa.

Mi u redakciji svakodnevno istrajavamo na ovim zadacima samo u meri u kojoj ste vi, dragi naši čitaoci, zajedno sa nama na ovom portalu.

 

 

Pročitano 1205 puta

Vremenska prognoza

trenutno
osecaj
min
max
pritisak
vlaznost
vidljivost
vetar

Kursna lista

PRIJATELJI PORTALA

 

Pirot

Pratite nas

© 2021 Tv Info Bosilegrad. Sva prava zadržana.Kreirao : Kreativni Dizajnerski Studio - Vranje