Društvo (9)


Školski рestoрan Osnovne škole  u selu  Bistaр, gde uče   18 učenika, popрavljen je i pokрiven limenm kрovom.


11. decembra, udruženje "Glas" iz Bosilegrada u restoranu hotela „ Dukat“ u Bosilegradu  organizovaloo je  šestu uzastopnu humanitarnu Božićnu akciju.


Konferencijom za štampu u  Pres klubu „BTA“ u Bosilegradu, koji je  prvi regionalni Pres Klub Bugarske telegrafske agencije izvan Bugarske, 11. decembra ozvaničene su tri godine od njegovog osnivanja.


Radko Vlajkov, ambasador Republike Bugarske u Beogradu sastao se sa Ljubinkom Milovanović, direktoricom nevladine organizacije  "Životna pomoć"  iz Vranja.


Emisija "Gospodari efira", koja se emituje na nacionalnoj  bugarskoj televiziji


Edvin Sugarev, generalni konzul Republike Bugarske u Nišu Ivan Nikolov - Predsednik KIC-a Bosilegrad i Nebojša Ivanov - Direktor KIC-a Caribrod 28. novembra u Nišu dali su posebnu preskonferenciju.


Najmlađi stanovnici sa područja opštine Bosilegrad, deca rođena u protekle dve godine, dobila su novogodišnje paketiće koje su za njih pripremili migranti i izbeglice iz Prihvatnog centra "Bosilegrad".


71 mln evra iz evropskih fondova koji podstiču zbližavanje biće korišćeno za finansiranje poboljšanja opreme, efikasnosti i pristupa hitnim medicinskim uslugama u Bugarskoj.

Vremenska prognoza

current
feels like
min
max
pressure
humidity
visibility
wind

PRIJATELJI SAJTA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRIJATELJI PORTALA

 

PRATITE NAS